Prijzen
Prijzen op de website zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden bij bestelling opgeteld bij de kosten van het product. Deze verzendkosten gelden voor levering in Nederland en België. U kunt de overige verzendkosten bekijken op https://www.thelammyclub.nl/c-2736194/verzendkosten/. Wilt u het product naar een ander land sturen, neem dan contact op met info@thelammyclub.nl, om de verzendkosten te berekenen.

Kopen, betalen en ontvangen
Als u een product wilt kopen via de webwinkel koopt betaalt u direct via iDeal. U geeft het afleveradres zelf op. Als het pakket niet door de brievenbus past en u niet thuis bent laat TNT een bericht achter en kunt het pakket afhalen bij een postkantoor bij u in de buurt. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket af te halen. Vergeet dan niet het afhaal bericht mee te nemen.
TNT bezorgt het pakket binnen enkele dagen thuis binnen Nederland en België. Alleen als ik op inkoopreis ben kan de levering iets langer duren. Informatie daarover vindt u op de homepage van de webwinkel. Bij uw pakket vindt u een afdruk van de factuur voor eigen administratie.

Ruilen of afzien van koop.
U kunt uw aankoop retourneren, mocht u spijt hebben van uw aankoop. Dit moet binnen 14 dagen. U krijgt dan het aankoop bedrag terug. De gemaakte verzendkosten worden wel in rekening gebracht. Uiteraard zijn de geretourneerde producten in goede staat, zoals ze verzonden zijn. Mocht een kledingstuk toch niet goed passen dan is een keer ruilen mogelijk. U kunt met uw kledingstuk naar een van de markten komen waar The Lammy Club staat, of het kledingstuk terugsturen. Via e-mail kunt u overleggen over de ruil: welk ander product wilt u liever?

Voorwaarden voor ruil of retourneren:
*Wij verzoeken u vriendelijk de retourzending te melden bij The Lammy Club via e-mail met motivatie.
*U dient te allen tijde een kopie van de pakbon/factuur toe te voegen en daarbij een begeleidend schrijven.
*Het product dient compleet teruggestuurd te worden, Indien wij niet alle artikelen retour ontvangen, kan er geen omruiling plaatsvinden.
*Graag verzenden in neutrale verpakking.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2024 The Lammy Club | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel